Menu

Každý den pro Vás připravujeme od 11 do 14 hodin 6 druhů  poledního menu. Možnost platby všemi dostupnými  druhy stravenek.

QR KOD POLEDNÍHO MENU PRO MAJITELE CHYTRÝCH TELEFONŮ 

QR KÓD PRO DENNÍ MENU

POLEDNÍ MENU 3.-7.11. 2025

Menu č.1    145,-                 č.2   150,-            č.3       160,-             Vegi        150,-


SRDEČNĚ VÁS VE DNECH 8.-16.11.2025

ZVEME NA MARTINSKOU HUSU

Tradičně na jsme pro Vás připravili husy, kačeny, paštiku, jatýrka a další…

Rezervace v restauraci.


POLEDNÍ MENU 3.-7.11.2025

 

PONDĚLÍ: FRANKFURTSKÁ 1

  1. Segedínský guláš „SPECIAL“, houskový knedlík 1,3,7
  2. Moravský vepřový závitek, šťouchané brambory 1
  3. Kuřecí steak s hruškou a nivou, hranolky 7

Vegi: Kroupové rizoto s lesními houbami, parmazán 1,7

 

ÚTERÝ: UZENÝ VÝVAR S BRAMBORAMI A VEJCI 3,9

  1. Kuřecí směs po čínsku s arašídy, basmati rýže 1,6,8
  2. Jitrnicový a jelítkový prejt, vařené brambory, kysané zelí 1
  3. Vepřový steak s fazolovými lusky a slaninou, bramborové tolárky

Vegi: Smažené nugety z mozzarelly, s cherry rajčátky a bazalkovým pestem na ledovém

salátu 1,3,7,8

 

STŘEDA: ČOČKOVÁ 1

  1. Vepřová plec na pepři, kolínka 1,3
  2. Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, okurek 1,3,7
  3. Kuřecí steak s červenou řepou a kozím sýrem, pečené bramborové čtvrtky 7
  4. Kančí medailonky s brusinkovou omáčkou, krokety 1                                                  265,-

Vegi: Kynuté knedlíky s borůvkami, šlehaný tvaroh, cukr , máslo 1,3,7

 

ČTVRTEK: KVĚTÁKOVÁ 1,7

  1. Přírodní vepřový řízek s hlívou ústřičnou, rýže 1
  2. Kantonské hovězí nudličky, těstoviny 1,3
  3. Masová jehla z kuřecího a vepřového masa s paprikou, klobásou a cibulí, hranolky, barbecue omáčka 1

Vegi: Cizrnová kaše, sázené vejce, okurek, chléb 1,3

 

 

PÁTEK: VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1,3,9

  1. Krůtí játra na slanině, rýže 1
  2. Vepřové plecko na černém pivě s kořenovou zeleninou, houskový knedlík 1,3,9
  3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou 1,3,9,10

Vegi: Smetanový listový špenát, vařená vejce, brambory 3,7

 

 

FIT MENU:

Salát CAESAR s lososem 1,3,4,7                                                                                                        245,-

 

ANTIFIT MENU:

250 g Pečené vepřové koleno, hlávkové zelí, houskový knedlík 1,3,7                                         195,-

 

 

 

Každý víkend připravujeme pro Vás, Vaší rodinu a přátele zvýhodněné víkendové menu.

Jste srdečně zváni…

Víkendové speciality

Extra nabídka: Mimo stálého jídelního lístku nabízíme každý víkend zpestření a speciality:

  • zvěřinové hody
  • pečená kolena
  • pečená žebra
  • kačeny, husy, krůty
  • zabijačkové speciality
  • ryby
  • králík
  • grilování …a další

Více informací najdete v aktualitách

SEZNAM ALERGENŮ:
1. Obiloviny obsahující lepek:
 1a – pšenice, 1b – žito, 1c – ječmen, 1d – oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z nich (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody:
 8a – mandle, 8b – lískové ořechy, 8c – vlvašské ořechy, 8d – kešu ořechy,
 8e – pekanové ořechy, 8f – para ořechy, 8g – pistácie, 8h – makadamie
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich