Každý den pro Vás připravujeme od 11 do 14 hodin 6 druhů poledního menu. Možnost platby všemi dostupnými druhy stravenek.
QR KOD POLEDNÍHO MENU PRO MAJITELE CHYTRÝCH TELEFONŮ
POLEDNÍ MENU 4.-8.11.2024
Menu č. 1. 140,- č.2. 145,- č. 3. 155,- Vegi: 145,-
SVATOMARTINSKÉ HODY
VE DNECH 9.-17.11.2024 PRO VÁS PŘIPRAVUJEME
TRADIČNÍ SVATOMARTINSKOU HUSU.
TĚŠÍME E NA VAŠI NÁVŠTĚVU!!
POLEDNÍ MENU 4.-8.11.2024
PONDĚLÍ: ZELNÁ S KLOBÁSOU 1
- Flamendr z kuřecího masa, rýže 1
- Smažené rybí filé, bramborová kaše, citron 1,3,4,7
- Vepřový steak s fazolovými lusky a slaninou, americké brambory
Vegi: Černá čočka Beluga, sázené vejce, okurek, chléb 1,3
ÚTERÝ: KRUPICOVÁ S VEJCE 1,3,9
- Špagety s kuřecím masem, drcenými rajčaty, olivami a parmazánem 1,3,7
- Srnčí guláš, zdobený červenou cibulkou, houskový knedlík 1,3,7
- Kuřecí steak s máslovou kukuřicí, hranolky 7
Vegi: Bramborové noky s listovým špenátem, smetanou a česnekem 1,3,7
STŘEDA: ČOČKOVÁ 1
- Pivovarský vepřový tokáň, sypaný sýrem, kolínka 1,3,7
- Čevapčiči s cibulí a hořčicí, vařené brambory 1,3
- Kuřecí steak s chřestem a sýrem, bramborové tolárky 1,7
- RUMP STEAK s bylinkovým máslem, hranolky 7 245,-
Vegi: Kynuté knedlíky s borůvkami, šlehaným tvarohem a cukrem 1,3,7
ČTVRTEK: KVĚTÁKOVÁ 1,7
- Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek 1,3,7
- Cikánské hovězí maso, rýže 1
- Filovaná vepřová panenka se šunkovým ragú, pečené bramborové čtvrtky 1,7
Vegi: Smažený celer, vařené brambory, tatarská omáčka 1,3,9,10
PÁTEK: VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1,3,9
- Bulgur s vepřovým masem a lesními houbami, zelný salát 1
- Krkonošské hovězí maso jasmínová rýže 1
- Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou 1,3,9 10
Vegi: Koprová omáčka, vejce, houskový knedlík 1,3,7
FIT MENU:
Smažené nugety z mozzarelly na ledovém salátu s bazalkovým pestem a cherry
Rajčaty 1,3,7,8 195,-
ANTIFIT MENU:
Smažený kapr, bramborový salát s majonézou 1,3,9,10 195,-
Každý víkend připravujeme pro Vás, Vaší rodinu a přátele zvýhodněné víkendové menu.
Jste srdečně zváni…
Víkendové speciality
Extra nabídka: Mimo stálého jídelního lístku nabízíme každý víkend zpestření a speciality:
- zvěřinové hody
- pečená kolena
- pečená žebra
- kačeny, husy, krůty
- zabijačkové speciality
- ryby
- králík
- grilování …a další
Více informací najdete v aktualitách