Menu

Každý den pro Vás připravujeme od 11 do 14 hodin 6 druhů  poledního menu. Možnost platby všemi dostupnými  druhy stravenek.

QR KOD POLEDNÍHO MENU PRO MAJITELE CHYTRÝCH TELEFONŮ 

QR KÓD PRO DENNÍ MENU

POLEDNÍ MENU  20.-24.3.2023

Menu č. 1.     135,-           č.2.     140,-      č. 3.    150,-     Vegi:   135,-

PONDĚLÍ: GULÁŠOVÁ 1

  1. KUŘECÍ FLAMENDR, RÝŽE 1
  2. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ PEČENÝM KACHNÍM MASEM, KYSANÉ ZELÍ, OPEČENÁ CIBULKA 1,3,7
  3. VEPŘOVÝ STEAK SE ŠPEKOVOU KUKUŘICÍ, HRANOLKY 1

VEGI: KOPROVÁ OMÁČKA, VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY 1,3,7

ÚTERÝ: HRACHOVÁ 1

  1. PEKINGSKÁ KUŘECÍ SMĚS, OPEČENÉ ČÍNSKÉ NUDLE 1,3
  2. ZBOJNICKÁ VEPŘOVÁ ROLÁDA, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY 1,3
  3. MASOVÝ MIX GRILL Z KUŘECÍHO A VEPŘOVÉHO MASA, CHŘESTOVÉ RAGÚ, BRAMBOROVÉ TOLÁRKY 7

VEGI: HOUBOVÝ KUSKUS, SYPANÝ PARMAZÁNEM, OKUREK 1,7

STŘEDA: ZELNÁ BÍLÁ 1

  1. VEPŘOVÝ GULÁŠ ZDOBENÝ ČERVENOU CIBULKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 1,3,7
  2. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE, CITRON 1,3,4,7
  3. KRŮTÍ MEDAILONKY SE SÝROVOU OMÁČKU, BRAMBOROVÉ KROKETY 7
  4. DANČÍ KRKOVIČKA SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU, KARLOVARSKÝ KNEDLÍK 1,3,7                                                        215,-

VEGI: RÝŽE S GRILOVANOU ZELENINOU, SYPANÁ SLANÝM SÝREM, ČERVENÁ ŘEPA 7

ČTVRTEK: HRSTKOVÁ 1

  1. BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, LISTOVÝM ŠPENÁTEM, ČESNEKEM A SMETANOU 1,7
  2. HOVĚZÍ TOKÁŇ NA ČERVENÉM VÍNĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE 1,12
  3. PIKANTNÍ VEPŘOVÝ STEAK S HERMELÍNEM, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY 1,7

VEGI: DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM 1,3,7

PÁTEK: VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1,3,9

  1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA BYLINKÁCH, BAREVNÁ RÝŽE 1
  2. PLNĚNÁ TORTILLA S VEPŘOVÝMI GYROS NUDLIČKAMI, ČERSTVOU ZELENINOU A JOGURTOVÝM DRESINGEM 1,7
  3. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT S MAJONÉZOU 1,3,9,10

VEGI: VAJEČNÁ OMELETA SE SÝREM, VAŘENÉ BRAMBORY, MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT 3,7

 

FIT MENU:

GRILOVANÉ KOUSKY LOSOSA NA LEDOVÉMM SALÁTU S CHERRY RAJČATY A KOPROVÝM DIPEM 4,7                                                                                            215,-

 

ANTIFIT MENU:

JELENÍ GULÁŠ, BRAMBORÁČKY 1,3,7                                                                215,-

Každý víkend připravujeme pro Vás, Vaší rodinu a přátele zvýhodněné víkendové menu.

Jste srdečně zváni…

Víkendové speciality

Extra nabídka: Mimo stálého jídelního lístku nabízíme každý víkend zpestření a speciality:

  • zvěřinové hody
  • pečená kolena
  • pečená žebra
  • kačeny, husy, krůty
  • zabijačkové speciality
  • ryby
  • králíky
  • nutrie
  • grilování …a další

Více informací najdete v aktualitách