Menu

Každý den pro Vás připravujeme od 11 do 14 hodin 6 druhů  poledního menu. Možnost platby všemi dostupnými  druhy stravenek.

QR KOD POLEDNÍHO MENU PRO MAJITELE CHYTRÝCH TELEFONŮ 

QR KÓD PRO DENNÍ MENU

POLEDNÍ MENU 22.-25.4. 2025

Menu č.1    145,-                 č.2   150,-            č.3       160,-             Vegi        150,-

POLEDNÍ MENU 22.-25.4.2025

 

PONDĚLÍ:

 

ÚTERÝ: KOVÁŘSKÁ 1,3

  1. Tarhoňa s kuřecím masem a houbami, parmazán 1,3,7
  2. Štěpánská hovězí pečeně, rýže 1,3
  3. Vepřový steak s pepřovou omáčkou, pečené bramborové čtvrtky 7

Vegi: Smažené nugety z mozzarelly na ledovém salátu s cherry rajčaty a bazalkovým pestem 1,3,7,8

 

STŘEDA: ZELENINOVÁ 1

  1. Pečená sekaná, bramborová kaše, zelný salát 1,3,7
  2. Krůtí maso na paprice, těstoviny 1,3,7
  3. Kuřecí steak s hermelínem a červenou cibulkou, hranolky 1,7
  4. Pečená jehněčí kýta, bramborová roláda se špenátem 1,3,7 245,-

Vegi: Žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, skořicový cukr 1,3,7

 

ČTVRTEK: VÝVAR S UZENÝM MASEM A KROUPAMI 1,9

  1. Pečené kuřecí stehno „ala bažant“, rýže 1
  2. Maďarský hovězí guláš, červená cibulka, houskový knedlík 1,3,7
  3. Vepřový steak s ragú z hlívy ústřičné, americké brambory 1

Vegi: Bramborové noky s listovým špenátem, česnekem a smetanou 1,7

 

PÁTEK: VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1,3,9

  1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek 1,3,7
  2. Hovězí vařené, játrová omáčka, houskový knedlík 1,3,7
  3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou 1,3,9,10

Vegi: Zeleninový salát se slaným sýrem, olivami a červenou cibulkou 7

 

 

FIT MENU:

Smažené králičí nugety na ledovém salátu s cherry rajčaty a avokádovým dipem   1,3,7    215,-

 

ANTIFIT MENU:

½ Nadívané pečené kuřátko, šťouchané brambory 1,3,7                                                             215,-

 

 

Každý víkend připravujeme pro Vás, Vaší rodinu a přátele zvýhodněné víkendové menu.

Jste srdečně zváni…

Víkendové speciality

Extra nabídka: Mimo stálého jídelního lístku nabízíme každý víkend zpestření a speciality:

  • zvěřinové hody
  • pečená kolena
  • pečená žebra
  • kačeny, husy, krůty
  • zabijačkové speciality
  • ryby
  • králík
  • grilování …a další

Více informací najdete v aktualitách

SEZNAM ALERGENŮ:
1. Obiloviny obsahující lepek:
 1a – pšenice, 1b – žito, 1c – ječmen, 1d – oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z nich (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody:
 8a – mandle, 8b – lískové ořechy, 8c – vlvašské ořechy, 8d – kešu ořechy,
 8e – pekanové ořechy, 8f – para ořechy, 8g – pistácie, 8h – makadamie
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich